Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Bataattilaatikosta pulliksi

26 Joulukuu 2022

Chilitahna Sambal Oelek yhdessä inkivääritahnan kanssa muuttivat jouluisen bataattilaatikon raikkaan mausteisiksi pulliksi, jotka maistuvat esimerkiksi dippikastikkeen kanssa. Vinkki: Nyt tehdyt kasvispullat voi pakastaa ja ottaa tarjolle myöhemmin. Joululaatikoista syntyy yhtä ja toista. Esimerkiksi erilaisia etnisiä tahnoja käyttämällä makumaailma muuttuu melkoisesti. Viime vuonna tein intialaishenkisiä Tikka Masala -pannukakkuja, ja tänä vuonna vuorossa oli indonesialainen chilitahna Sambal Oelek, jota täydensin raikkaalla inkivääritahnalla.

Joulu kasvisruoka

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »