Parhaat Ruokablogit

Villa Kanervan Leivinuuni

Gluteenittomat Runebergintortut

25 Tammikuu 2019

Runebergintorttuja olen itse leiponut ehkä kerran tai kaksi elämässäni, enkä suuresti mieltynyt niiden makuun. Johtui varmaan siitä, että siihen aikaan ainakin reseptien mukaan taikinaan laitettiin korppujauhoja, jotka tekivät taikinan minusta kuivaksi ja sahajauhomaisiksi. Joka vuosi en ole edes ostanut valmiita torttujakaan. Jotenkin tuntuu, että koko Runeberginpäivä unohtuu. Onhan se vain yksi ainoa päivä vuodessa, eikä pidempi juhla-aika kuten joulu tai pääsiäinen.

gluteenittomat Leivokset

Lue koko juttu täältä »

Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »