Parhaat Ruokablogit

Villa Kanervan Leivinuuni

Gluteeniton Raparperipiiras

4 Toukokuu 2019

Raparperit työntyivät heti maan pinnalle lumien sulettua. Tämä takatalvi kyllä viivästyttää satoa, sillä täällä Etelä-Savossa on ollut lumi maassa taas useampana päivänä. Onneksi pakastimesta löytyi vielä viime kesän satoa, joten näin toukokuun kunniaksi pääsee jo fiilistelemään kesän makua raparperipiiraan muodossa. Ainekset 150 g voita 1 dl sokeria 1 muna 1 keltuainen 2 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta Pullajauhoseosta 1 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta Tattarirouhetta 2 tl leivinjauhetta (1 ml appelsiiniaromia) Päälle: raparperin paloja, hillosokeria Vatkasin pehmeän voin ja sokerin vaahdoksi. Lisäsin munan, keltuaisen ja aromin sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuna.

gluteenittomat Makeat piirakat

Lue koko juttu täältä »

Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »