Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Vegaaninen jogurttipannacotta raparperilla (V, GF)

28 Kesäkuu 2019

Nyt tulee kuulkaa aivan uusi ruokafakta minusta! En usko koskaan kertoneeni, että toinen lempijälkiruokani jäätelön lisäksi on pannacotta. Uskookohan kukaan edes minua, kun kerron tämän :D. Ei voi olla, että se tulee ilmi vasta näin monen vuoden jälkeen, eikä blogissa ole ainuttakaan pannacotta-reseptiä. “Näin valmistat täydellisen pannacotan”- on edelleen luonnoksissani heti blogin avaamisen ensimmäisiltä viikoilta.

kardemumma kuusenkerkkä Muut herkut Pohjoismaat Raparperi

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »