Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Rosolli vol 2 eli paahdettua porkkanaa, punajuurta, pikkelöityä omenaa ja ricottaa

13 Joulukuu 2020

“No tää kyllä sillee maistuu rosollilta, mutta on kyllä niiiiin paljon parempaa” – Markus. “Rosollin ainesosat (suolakurkkua lukuunottamatta) on hyvän makusia ja perisuomalaisiakin, joten niitä olisi kiva käyttää. En silti käsite, miten rosolli itsessään on niin järkyttävän karseeta” – erään lukijan kommentti rosollista. Sain hyvät naurut tästä kommentista, sillä olen samaa mieltä, mutta en olisi kehdannut itse julkisesti ääneen näin tyrmäävää kommenttia rosollista lausua, ettei vain kukaan rosollistä pitävä henkilö siitä loukkaantuisi :D. No makuasioista voi kiistellä, mutta kullakin on oma makunsa.

Joulu omena Pohjoismaat porkkana punajuuri Salaatit

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »