Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Parsa-nuudelisalaatti yuzukastikkeella

17 Huhtikuu 2024

Keväinen raikas nuudelisalaatti saa parikseen tuoretta parsaa ja sitruksisen kastikkeen, jossa on potkua wasabista. Parsat pilkotaan mukaan tuoreeltaan, sillä mielestäni parsa on parasta kypsentämättä, jolloin esiin tulee sen hernemäinen maku. Tofua lisäämällä saat salaatista ruokaisan salaatin, joka sopii sellaisenaan tarjottavaksi. Ilman tofua tämä nuudelisalaatti sopii hyvin kevään juhlapöytään tarjottavaksi osana muita tarjottavia. Vappubrunssille tai pitopöytään :).

Brunssille (suolaista) Gluteeniton noutopöytä parsa Salaatit yuzu Japani/Korea/Kiina

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »