Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Paahdettu mantelimassa/hasselpähkinämassa helposti pähkinäjauhoista

2 Helmikuu 2023

Kuinka pitkään olenkaan ajatellut, että tänä vuonna valmistan laskiaispullien väliin itse mantelimassaa. Ja mieluiten paahdettua mantelimassaa, sillä paahdettunahan pähkinät ovat vielä herkullisempia. Et tarvitse tehokasta tehosekoitinta valmistaaksesi itse tehtyä mantelimassaa, sillä sen voi valmistaa myös valmiista mantelijauhoista. Tämä on tosi hyvä kikka, sillä ainakaan itse en edelleenkään omista mitään kovin tehokasta tehosekoitinta, jolla saisi pähkinöistä sileää tahnaa. Mutta vieläkin parempi vinkki on, että myös pähkinäjauhoja voi paahtaa pannulla ja niistä sitten surauttaa paahdetun pähkinätahnan.

hasselpähkinä manteli Pullat, muffinit tahnat

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »