Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Kimchi paistettu riisi

17 Syyskuu 2021

Ihanasti hiljalleen kehittyvä, mukavasti poltteleva maku. Ensihaarukallisilla ei riisin edes huomaa olevan tulista, kunnes se tulisuus kehittyy haarukallinen kerrallaan – mutta hyvällä tavalla. Kimchi on siis kiinankaalista hapattamalla valmistettu ruoka. Itse alusta asti oikeaoppisesti tekemällä sen valmistus kestäisi useita vuorokausia, pari viikkoakin. Pikakimchiä voi tehdä nopeastikin, mutta todellisuudessa se ei ole ihan sama asia kuin kimchi.

Aasialaista Arjen nopeat Gluteeniton Kasvispääruoat kimchi riisi vegaani Japani/Korea/Kiina

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »