Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Vegaaninen Vaniljakreemi eli Crème Pâtissière
20 Heinäkuu 2025
Rapsakka murotaikinapohja, paksua vaniljakreemiä päällä, jonka päällä tuoreita hilloja (tai pakastetut ja sulatetutkin hillat käyvät). Ranskalainen klassikko saakin vadelmien sijaan hilloja päälleensä. Ja sujautinpa vaniljakreemin alle vielä rakastamaani lemon curdiakin, jota ei tosin klassisimpaan versioon kuulu. Vaniljakreemi eli crème pâtissière on paksua ihanaa vaniljaista kreemiä, joka on niin paksua, että se pysyy kasassa myös piirakkaa leikatessa. Hillojen sijasta piirakan päälle sopii kaikki tuoreet marjat ja hedelmät.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien