Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Caprese-pasta

2 Heinäkuu 2018

Olen jotenkin ihana hulluna balsamicoon ja erilaisiin viinietikoihin. Lorotan sitä siinä määrin salaatteihin ja kaikkeen mahdolliseen, että sama määrä saa Markuksen välillä irvistämään. Erityisesti rakastan paksua ja makeaa balsamicoa, jota saa ostettua ihan valmiina, mutta keittiössä paljon viihtyvä kokki saa keitettyä helposti sellaisen itsekin balsamiviinietikasta (tai muusta viinietikasta) ja sokerista. Mukaan voi sekoittaa vielä hedelmää, kun haluaa valmistaa vähän erikoisempia makuja. Näin kesän kunniaksi päätin valmistaa mansikkabalsamicoa ja seuraavaksi aion kokeilla mustikkabalsamicoa.

Arjen nopeat Balsamico basilika Italia/Ranska mozzarella Pastat tomaatti

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »