Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Valkopapuhummus tulevan juhlakauden ruokapöytiin

12 Huhtikuu 2019

* noin 200g kypsiä valkopapuja papujen keittämiseen vettä suolaa mustapippureita pari laakerinlehteä 2 rkl tahinia 1-2 tl srirachaa 0,5 dl oliiviöljyä puolikkaan sitruunan mehu valkosipulin kynsi suolaa (tarvittaessa papujen keitinlientä) Jos valmistat tahnan kuivatuista pavuista, aloita valmistaminen edellisenä iltana laittamalla huuhdellut pavut likoamaan väljään veteen. Anna papujen liota vähintään 8 tuntia. Huuhtele liotetut pavut ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Voit myös käyttää valmiiksi kypsennettyjä papuja. Ota kypsien papujen joukosta pois pippurit ja laakerinlehdet.

kastike lisäke tahna

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »