Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Simpukkapasta sinisimpukoista

23 Lokakuu 2018

* 4 annosta 1 kg sinisimpukoita salottisipuli 2 valkosipulin kynttä punainen chili pieni kotimainen päärynä oliiviöljyä 2 dl valkoviiniä muutama timjamin oksa suolaa mustapippuria ripaus sahramia nokare voita hieman hunajaa 250 g sitruunalla maustettua munapastaa vettä ja suolaa pastan kypsentämiseen kirsikkatomaatteja Aloita pastan valmistaminen simpukoista. Huuhtele simpukat ja puhdista tarvittaessa poistamalla "parta". Heitä pois simpukat, jotka eivät sulkeudu, tai ne joiden kuori on vaurioitunut. Tee sitten simpukoiden kypsennystä varten liemi. Kuori ja hienonna sipulit, päärynä sekä chili.

äyriäiset Pääruoka pasta

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »