Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Omenasiiderissä haudutetettujen possunposkien maussa on jo ripausjoulua

18 Marraskuu 2017

* 1 kg possunposkia suolaa mustapippuria ruokaöljyä 2 salottisipulia palsternakka porkkana sellerinvarsi 2 kotimaista omenaa 0,33 l kuivaa omenasiideriä kanalientä 2 tl Dijon-sinappia kanelitanko kuivattua lipstikkaa muutama timjamin oksa 1 rkl voita Poista lihoista ylimääräiset kalvot. Hiero poskiin suolaa ja pippuria. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja kuullottele siinä ensin kuorittuja ja krouveiksi paloiksi pilkottuja kasviksia ja omenanlohkoja muutama minuutti. Siirrä kasvikset uunivuokaan odottamaan. Jos on tarpeen, lisää pannulle hieman öljyä ja ruskista lihat molemmin puolin parissa kolmessa erässä riippuen lihan palojen koosta.

Pääruoka possu

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »