Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien
1 Viikonloppukokki
Punajuuriohrattoa ja vuohenjuustoa
9 Lokakuu 2019
6 annosta 600 g lohta 7 maustepippuria 1 tl merisuolaa 1 tl sokeria 2 rkl hienonnettua tilliä hieman voita 1 kg perunoita fenkoli kerma-maitoseos 1 tl murskattuja fenkolinsiemeniä 2 dl kuohukermaa 4 dl maitoa 2 rkl hienonnettua tilliä suolaa valkopippuria Laita uuni lämpenemään 175 asteiseksi. Fileroi lohi nahattomaksi. Viipaloi filee noin puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi. Asettele lohiviipaleet leikkuulaudalle vieri viereen. Hiero morttelissa hienonnettu mustapippuri ja suola kalojen pintaan.
Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien