Parhaat Ruokablogit

Vegeviettelys

Parsa-couscoussalaatti

8 Toukokuu 2021

Parsa-couscoussalaatti tuo kevään kielelle. Pannulla pikaisesti paistettu parsa saa kaverikseen herneitä sekä roppakaupalla tuoreita yrttejä. Parsa-couscoussalaatti on ruokaisa ja raikas, kevään vihreä ja nopeasti valmistuva ruoka, joka käy lisukkeeksi tai ateriaksi sellaisenaan. Salaatti on vegaaninen, mutta sen voi halutessaan rikastaa halloumijuustolla tai fetalla. Kastikkeeksi passaa mikä tahansa gurttipohjainen soossi, esimerkiksi tsatsiki, mutta simppelisti valkosipulilla tai yrteillä maustettu kastike on salaatin kanssa aivan yhtä kelpo kaveri.

juustot kananmunaton Salaatit max30min

Lue koko juttu täältä »

Vegeviettelys on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Syyskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »