Parhaat Ruokablogit

Vegevallankumous

Lehtikaaliskonssit

20 Helmikuu 2019

Löysin alkuperäisen reseptin kirjasta Vegaanihyvää, jonka olen muuttanut sitten proteiinipitoisemmaksi. Reseptissä olen käyttänyt lupiinijauhoa, joka sisältää jopa enemmän proteiinia kuin härkäpapujauho. Lupiinia viljellään myös Suomessa ja se antaa skonsseille kivan keltaisen värin. Vegeresepti onnistuu myös, jos käytät lupiinijauhon sijasta härkäpapujauhoa tai kikhernejauhoa. Lehtikaali on kunnon terveyspommi, se on yksi maailman ravintotiheimmistä ruuista.

Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Vegevallankumous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Huhtikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »