Parhaat Ruokablogit

Urbaani vegenda

Vegaaniset vadelma-biscoffruudut

4 Toukokuu 2022

Nämä vadelma-biscoffruudut ovat saaneet inspiraationsa mokkapaloista: leivoin mokkapalapohjan vaaleana ja upotin taikinaan kokonaisia vadelmia. Kuorrutus syntyy helposti karamellimaisen herkullisesta biscoff-levitteestä ja pakastekuivatuista vadelmista. Ihana ja helposti valmistuva leivonnainen tulevaan äitienpäivään ja kesän juhliin! n. 20 cm x 30 cm kokoiseen uunivuokaan (tuplaa resepti tehdäksesi kokonainen uunipellillinen) Reseptin alkuperä: Urbaani vegenda Pohja 150 g margariinia 3 dl sokeria 3/4 dl aquafabaa (säilykekikherneiden tai -papujen lientä.

mokkapalat vadelma valitut palat biscoff

Lue koko juttu täältä »

Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »