Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Punaviinissä haudutettua possua

5 Helmikuu 2024

Possu oli tarjouksessa, joten pitihän sitä ostaa. Possun lapa sopii hyvin pataruokiin ja kotona oli ruuanlaittoon aiemmin ostettu pullo punaviiniä, joten siitä se idea lähti. Pataruuat on kyllä niin parasta ruokaa varsinkin näin talvella. Ainekset: 1,4kg possun luullista lapaa 200g chorizoa 140g pekonia 0,75l punaviiniä 1prk (a184g) kanttarelleja suolavedessä 2kpl sipulia 3kpl valkosipulinkynsiä 28g lihafondi kuutio 1dl vehnäjauhoja Suolaa Mustapippuria myllystä Voita Ohje: Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Leikkaa liha reiluiksi kuutioiksi.

chorizo Lapa Liha Pääruoka Pekoni porsas punaviini

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »