Parhaat Ruokablogit

Ukot Kokkaa

Kermainen pekoni-kanttarellikeitto

31 Maaliskuu 2023

Pekoni, kanttarellit kuohukerma ja sulatejuusto, niin siitä on hyvä keitto tehty. Aivan parasta nopeaa ja maukasta arkiruokaa. AINEKSET: 200g pekonikuutioita 110g kanttarelleja suolavedessä 2dl kuohukermaa 1kpl sipuli 3rkl vehnäjauhoja 9dl vettä 50g sulatejuustoa Voita Suolaa Mustapippuria myllystä Koristeluun tuoretta persiljaa OHJE: Valuta ja huuhtele kanttarellit. Paista kanttarelleja voissa pannulla, niin että neste poistuu. Kaada kattilaan.

arkiruoka kanttarelli Keitto Pekoni

Lue koko juttu täältä »

Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »