Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ukot Kokkaa
Kanaburger
4 Heinäkuu 2019
Grillattiin karitsan sisäfilettä ja lisukkeeksi paahdettiin uudet perunat, sekä tehtiin jugurttinenkastike. Ainekset: 2kpl karitsan sisäfilettä Marinadi: 4rkl oliiviöljyä 1tl timjamia 1tl minttua 1tl suolaa 1tl mustapippurirouhetta 2kpl valkosipulinkynsiä silputtuna Ohje: Poista sisäfileestä terävällä veitsellä kalvot. Sekoita marinadin ainekset kannellisessa kulhossa. Kääntele sekaan karitsanfileet ja anna marinoitua jääkaapissa yön yli. Ota fileet huoneenlämpöön n.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien