Parhaat Ruokablogit

Tuoksussa Basilikaa

Porkkanafocaccia

13 Toukokuu 2017

Vuosien varrella focaccia lienee ollut resepteistäni se, josta olen tehnyt eniten erilaisia versioita. Perusrunko on pysynyt edellisissä ohjeissa kuitenkin tähän asti samana, täytteet ovat vain vaihdelleet. Tällä kertaa halusin tehdä focacciasta täysin erilaisen ja korvasin aikaisemmin käyttämäni vehnäjauhot rouheammilla sämpyläjauhoilla ja kaurahiutaleilla. Lisäksi lisäsin focacciataikinaan porkkanaraastetta, joka toi kokonaisuuteen mukavaa lisämakua. Halusin tästä version, joka maistuisi myös perheen pienimmille ja joka olisi samalla perinteisistä vehnäjauhoista tehtyä focacciaa terveellisempi vaihtoehto.

Alkupalat kasvisruoka leipä Leivonnaiset leivonta Nopeat ja helpot Piirakat/Focacciat ruoka Tapakset

Lue koko juttu täältä »

Tuoksussa Basilikaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »