Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
                Sitruuna-lakritsijäätelö
                
            
        
        
    19 Heinäkuu 2019
Eilisellä kirjastokäynnillä satuin kiinnittämään huomioni Martat-lehden kalakeittoartikkeliin. Mitä luultavammin tulen kokeilemaan artikkelissa esiteltyjä reseptejä laajemminkin, mutta ensimmäisenä testiin pääsi katkarapu-savulohikeitto. Oikeastaan minut sai reseptiin tarttumaan lehtikaali, josta taannoin valmistin sangen herkullista piirakkaa. Koska piirakkaan saakka olin lukenut lehtikaalin kuuluvaksi niihin harvoihin kasviksiin, joista en voinut sanoa oikeammin pitäväni, halusin onnistuttuani antaa sille uuden mahdollisuuden. Ja aivan oikein; lehtikaali toimi kuin toimikin myös tässä keitossa – joka oli muuten muutenkin hyvää.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien