Parhaat Ruokablogit

Tunnelmallisia makuja

Kardemummaa ja kanelia

24 Helmikuu 2019

Kuten puuhiani seurailleille on varmasti tullut selväksi, harrastan aktiivisesti sosekeittoja. Tällä kertaa jääkaapissa nökötti jo parhaat päivänsä nähnyt lanttu, jolle pienen pohdiskelun myötä päätin antaa viimeiseksi leposijaksi keittokattilan. Periaatteessa keitto syntyi täysin tavanomaisella sosekeittokaavalla, joskin hain siihen hiukan särmää mausteutuksella. Ideasta kiitän K-ruoka -sivustoa. Kardemumma ja kaneli istuivat keitokseen mainiosti ja suositankin kokeilemaan tätä hiukan erilaista vaihtoehtoa.

kaneli kardemumma kasvisruoat keitot lanttu lanttusosekeitto Reseptit sosekeitot

Lue koko juttu täältä »

Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »