Parhaat Ruokablogit

Tunnelmallisia makuja

Hävikistä hienoksi eli kuinka valmistaa kahden euron kasviksista aistikas ja elegantti ateria, osa 1: pitkään haudutettu sipulikeitto

29 Elokuu 2022

Ei liene epäselvää, että harrastan ruokakauppojen hyvikkilaatikoiden metsästystä. En suunnittele ruokalistoja etukäteen, en suorita tarkoin mietittyjä kerran viikossa toteutuvia kauppareissuja, enkä oikeastaan valmista vanhoja tuttuja suosikkeja. Vastoin kaikkia taiteen sääntöjä minä käyn kaupassa usein, oikeastaan joka päivä ja siitäkin huolimatta nelihenkisen terveellisesti syövän perheemme kauppalasku ei näinä alati kallistuvina aikoina päätä huimaa, pikemminkin päin vastoin. Minä en kuitenkaan tee tätä yksin rahan takia. Ei, oikeastaan teen tätä aivan muista syistä; haastaakseni itseni luomaan hävikistä herkkua, kokeillakseni aina jotakin uutta, kun raaka-aineita ei niin sanotusti pääse valitsemaan.

Alkuruoat kasvisruoat keitot Reseptit ruokahävikki sipuli sipulikeitto

Lue koko juttu täältä »

Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »