Parhaat Ruokablogit

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi

Riisipuuro uunissa yön yli

26 Lokakuu 2023

Myönnetään, nyt on vasta lokakuu, ja meillä on valmistettu riisipuuroa jo kolme kertaa. Se on niin aikuisten kuin lastenkin lempparipuuro tähän aikaan vuodesta. Keitetty riisipuuro on ihanan makuista, mutta sitä joutuu hämmentämään pitkään ja hartaasti lieden ääressä, jottei se pääse palamaan pohjaan. Riisipuuron voi valmistaa myös uunissa matalalla lämmöllä yön yli hauduttaen. Ainekset mitataan voilla sipaistuun vuokaan, sekoitetaan ja annetaan kypsyä 8-9 tunnin ajan.

aamupala Jälkiruoat Joulu resepti

Lue koko juttu täältä »

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »