Parhaat Ruokablogit

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi

Kermaviilikastike kalalle

6 Heinäkuu 2020

Kermaviilikastike kalalle – tuo ihanan viileä herkku, joka sopii erinomaisesti kesäaikaan muun muassa grillatun tai savustetun kalan lisukkeeksi. Talvisesonkina kastikkeen voi yhdistää esimerkiksi graavi- tai kylmäsavulohen kaveriksi. Postauksen kermaviilikastike on maustettu aavistuksella hunajaa, hapokkaalla sitruunalla, tuoreella tillillä ja vastarouhitulla mustapippurilla. Tämä on ehdottomasti suosikkiyhdistelmäni, joka ei peitä alleen kalan hienostunutta ja herkullista makua. Kermaviilikastikkeen voi maustaa monella eri tavalla, ja kannattaakin kokeilla lisätä siihen tillin sijaan myös muita kesän tuoreita yrttejä: ruohosipulia, persiljaa, minttua tai korianteria.

Kala resepti

Lue koko juttu täältä »

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »