Parhaat Ruokablogit

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi

Helppo raparperimehu

30 Kesäkuu 2019

Itse tehty raparperimehu valmistuu helposti ja nopeasti myös ilman mehumaijaa ihan vain keittämällä. Tämä herkku maistuu hellesäällä niin lapsille kuin aikuisille, ja kirpsakanmakea mehu toimii myös erinomaisena pohjana erilaisille drinkeille. Mehun maustaa aromikas kaneli sekä hapokas sitruuna. Tarvitset: 1,5 l raparperia pilkottuna 2 kanelitankoa 4 l vettä 2 dl ruokosokeria 1 sitruunan mehu Tarvitset myös: 4 lasipulloa ( 4 x 1 l) Valmistusohje: Raparperia ei ole tarpeen kuoria. Pilko kuitenkin palaset parin sentin kokoisiksi ja kumoa ne suurehkoon kattilaan kanelitankojen kera.

juomat resepti

Lue koko juttu täältä »

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »