Parhaat Ruokablogit

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi

Helmipuurovanukas & lakritsipäärynät

9 Joulukuu 2019

Kaupallisessa yhteistyössä: Finnamylin & Indieplacen kanssa Helmi-perunasuurimoista valmistuu helposti ihastuttava jälkiruoka. Helmipuurovanukas on samettisen pehmeä ja kermainen herkku, jonka kaverina maistuu pehmeäksi haudutetut lakritsilla ja tähtianiksella marinoidut päärynät. Vanukkaan pohjaksi keitetään perinteinen helmipuuro, joka maustetaan kevyesti aromikkaalla aitovaniljalla. Puuron annetaan jäähtyä rauhassa, jonka jälkeen se sekoitetaan kuohkeaan kermavaahtoon sokerin kera. Marinoitujen päärynöiden sijaan voit myös nauttia vanukkaan erilaisten marjojen, hedelmien tai vaikkapa hillon kanssa.

Jälkiruoat Joulu kaupallinen yhteistyö resepti

Lue koko juttu täältä »

Tiskivuoren Emäntä -ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »