Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa

Raparperi-vadelmakiisseli ja vaniljakastiketta

26 Toukokuu 2020

Tänä vuonna ainakin meillä on erityisen hyvä raparperivuosi. Varret eivät ole mitään laihoja luiruja vaan jo heti maasta ponnistettuaan ne olivat paksuja ja mehukkaita. Olenkin käynyt tarkkaan katkomassa kaikki alkavat kukkavarret pois voimaa viemästä ja ihan näillä näppäimillä ajattelin katkoa jo kaikki raparperi ja pilkkoa ne pakkaseen talven varalle. Katsotaan alkaako raparperi kasvaa vielä uudestaan yhtä innokkaasti tälle vuodelle. Meillä on jo tehty kakkua, piirakkaa, kiisseliä ja vaikka mitä.

Gluteeniton helppo Jälkiruoat Jälkiruoka kasvisruoka nopea Raparperi raparperiresepti resepti Reseptit Viljaton

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »