Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa

Kesäinen kinuski- marjasavariini ja kakkuvuokien arvonta

3 Kesäkuu 2018

*Yheistyössä Orthexin/ GastroMaxin kanssa Savariinin kaukaiset juuret juontavat ilmeisesti jo 1700 luvulle. Jean-Anthelme Brillat-Savarin nimiseen lakimieheen, joka tunnetaan kuuluisana gastronomina ja kirjastaan Physiologie du goût - Maun fysologia. Brillat-Savarinin mukaan on nimetty monta ruokalajia, mutta niiden joukosta lienee Suomessa tunnetuin jälkiruokakakku nimeltään savariini. Savariini on ranskalainen hiivalla kohotettavan vehnäsen ja kakun välimuoto, joka kostutetaan ja tarjoillaan hedelmien tai marjojen ja kermavaahdon kera. Kuulostaa herkulliselta eikö totta?

arvonta GastroMax Gluteeniton juhlat kakut Kuivakakut läkkipelti leivonta Orthex Reseptit ruokablogit savariini Täytekakut tinapelti

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »