Parhaat Ruokablogit

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa

Kardemummalla maustettu savulohi

5 Lokakuu 2019

Kardemummalla maustettua lohta – Mikä kummallinen yhdistelmä vai onko sittenkään? Itseasiassa rasvainen lohi ja kardemumma rokkaa yhdessä täydellisesti. Lisätään vielä hieman makeutta ja ripsutellen kanelia, työnnetään koko bändi savustimeen - niin hittibiisi Pohjois-Afrikkalaisella soundilla on siinä. Jos et omista savustinta, niin kokeile ihmeessä samaa settiä uunilohena tai pannulla paistaen. Raikas olut toki toimii lohen kanssa aina, mutta minä kun olen enemmän viini-ihmisiä, niin lähdin hakemaan lohelle täydellistä viiniparitusta.

Gluteeniton kalaruoka Maidoton Pääruoka Reseptit ruokablogit savustettu lohi Savustus vähähiilihydraattinen VHH viini arvostelu viinivinkki Gisselbrecht Molina Chardonnay Molina Pinot Noir

Lue koko juttu täältä »

Tinskun keittiössä ja Tyynen kaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »