Parhaat Ruokablogit

Täykkäri

Puolukkaleivokset

10 Joulukuu 2018

Kuulostaa kirpeältä, mutta ei ole. Just sopivan makeaa ja pehmeää. Hyvin sopii jouluun, varsinkin jos pinnankerros olisi punaisempi ja senhän saa helposti, kun käyttää enemmän tiivistettä, vaikkapa melkein pelkästään tiivistemehua. Aikaisemminkin olen tehnyt näitä samoja puolukkaleivoksia, mutta vähän eri mittasuhteella. Puolukkaleivokset Ruispohja 2 munaa 3/4 dl sokeria (vaahdota munat ja sokeri) vajaa desilitra ruisjauhoja ½ tl leivinjauhetta (sekoita jauhot ja lisää taikinaan) Tämä taikinamäärä riittää puolikkaalle pellille, joten rajaa alue vain puolikkaaksi.

Joulu Leivokset resepti

Lue koko juttu täältä »

Täykkäri on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »