Parhaat Ruokablogit

Tasty Travelissimo

Viinimatkalla Piemontessa

8 Marraskuu 2019

Piemonten alue tunnetaan laatuviineistään. Siellä tuotetaan sekä Baroloa että Barbarescoa, mutta myös kuuluisia Astin kuohuvia. Valkoviinipuolellakin löytyy, kuten saatte pian postausta pidemmälle lukiessanne huomata. Baroloa ja Barbarescoa tehdään Nebbiolo-rypäleestä Piemontessa viljeltävää Nebbiolo-rypälettä ei tavata juuri lainkaan muualla kuin Piemontessa eli se on hyvin alueellinen rypäle. Nimensä se on saanut syksyn sumusta nebbiasta, jonka laskeutuessa rypäleet kerätään talteen.

Italia Piemonte Ulkomaat Yleinen Viinimatkailu

Lue koko juttu täältä »

Tasty Travelissimo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »