Parhaat Ruokablogit

Tasty Travelissimo

Paahdettua kurpitsaa, avokadoa ja jauhelihaa pellillä

27 Syyskuu 2018

Syksyn tullen kaupan vihannesosaston valtaavat ihanan pulleat oranssit kurpitsat. Nappaa yksi iso myskikurpitsa mukaasi, paahda se uunissa tacomausteseoksen ja sipuleiden kera ja lisää annokseen jauhelihaa, juustoa ja avokadoa. Kurpitsapellin viimeistelee hot wings -kastike, ranskankerma, korianteri sekä kurpitsansiemenet. Kas siinä suunnilleen viime syksyn hittireseptimme, jota on pakko tehdä myös tänä vuonna. Reseptin idea on napattu Glorian Ruoka & Viini -lehdestä numero 7/2017, mutta muokkasin sitä jonkin verran meidän makuun sopivammaksi.

Liharuoat Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Tasty Travelissimo on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »