Parhaat Ruokablogit

Tarun Taikakakut

Appelsiini-charlotta (24cm)

12 Joulukuu 2017

Appelsiini-charlotta: Kääretorttu: 4 kananmunaa 1½ dl sokeria 1 dl vehnäjauhoja 1 dl perunajauhoja 1½ tl leivinjauhetta Vatkaa munat ja sokeri hyväksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne vaahtoon sihdin läpi varovasti sekoitellen. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla 6-8 minuuttia. Kun kääretorttupohja on jäähtynyt hieman kumoa se sokeroidulle leivinpaperille ja levitä päälle purkillinen eli 230g appelsiinimarmeladia ja kääri se tiukaksi rullaksi leivinpaperin sisään. Anna kääretortun tekeytyä jääkaapissa tunnista pariin.

Jälkiruoat Juusto- ja Hyydykekakut

Lue koko juttu täältä »

Tarun Taikakakut on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »