Parhaat Ruokablogit

Talvikki

Soijarouhe

13 Heinäkuu 2025

Kauan sitten tein grillattua vegaanista naudanlihaa ja puhuin teksturoidusta kasviproteiinista, jonka voit lukea uudelleen täältä. Tämä ruoka oli hyvä valinta kesällä. Nykyään maapallon ilmakehän lämpötilat ovat nousseet, ja ilmastonmuutos on muuttanut elintarvike- ja juomateollisuuden toimitusketjua. Tämän tapauksen vuoksi tiedemiehet, tutkijat ja ruokakirjoittajat, jotka ovat löytäneet eroja hyvissä proteiinin lähteissä, jotka ovat korvanneet eläinproteiinin, ovat vaikuttaneet saastuneeseen ympäristöön. Vaikka TVP on prosessoitu elintarvike, se on johdettu terveellisestä ainesosasta ja tarjoaa täydellisen lähteen terveydelle välttämätöntä kasvipohjaista proteiinia.

Soijarouhe plant-based textured vegetable protein

Lue koko juttu täältä »

Talvikki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Joulukuuta 2021 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »