Parhaat Ruokablogit

Syötävän hyvä

VERIAPPELSIINI-KEIKAUSKAKKU (GLUTEENITON)

30 Tammikuu 2020

Aina sama juttu kun olen ostamassa veriappelsiineja: pitää ostaa varmuuden vuoksi useampaa laatua ja mielellään vielä eri kaupoista, sillä on keskimäärin n. 50 % mahdollisuus (oma mutu-arvio) että kun appelsiinin leikkaa auki niin se onkin sisältä keltainen eikä punainen. Muutenhan sillä ei olisi niin väliä, mutta ruokakuvien näkökulmasta olisi suotavaa että olisi edes vähän sitä punaista väriä.. Toki tässä kohtaa muutama keltainen veriappelsiini ei edes haittaa vaan tuo vaan monipuolisuutta värimaailmaan.

jälkkärit

Lue koko juttu täältä »

Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »