Parhaat Ruokablogit

Syötävän hyvä

2 X SALAATTI: TOFU-SEESAM-SOIJA & FETA-SITRUS-SOIJA

19 Helmikuu 2018

Oletko sinäkin jumittunut käyttämään soijakastiketta lähinnä wokeissa ja muissa aasialaistyyppisissä ruoissa? Ja jos kokkailet aasialaista harvoin, yksi purkki saattaa lojua kaapin perällä vuosikaudet kunnes se pitää heittää puoliksi käytettynä pois. Soijakastike on kuitenkin huomattavasti mainettaan monipuolisempi tapaus, joten kannattaa kokeilla sitä ennakkoluulottomasti myös muissa ruoissa. Itse maustan sillä esimerkiksi usein kirkasliemisiä keittoja ja välillä lorautan sitä myös dippikastikkeeseen. Samalla se korvaa kätevästi suolan.

kasvislisukkeet Salaatit vegaani vege Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Syötävän hyvä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »