Parhaat Ruokablogit

Sweet Food O´Mine

Sokeriton Runebergin kakku

22 Tammikuu 2024

Runebergin päivä lähestyy, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa tätä perinnettä kuin herkullinen Runebergin kakku? Perinteisesti tämä suomalainen leivonnainen sisältää sokeria ja valkoisia jauhoja, mutta mitä jos voisit nauttia tästä herkusta ilman sokeria? Tässä esittelen sokerittoman Runebergin kakun, jonka makeutukseen on käytetty karppisokeria (erytritolia) ja valkoiset vehnäjauhot olen korvannut täysjyvävehnäjauhoilla. Lisäksi jaan vinkin siitä, miten voit kosteuttaa kakun. Sokeriton Runebergin kakku on herkullinen vaihtoehto perinteiselle reseptille.

chia kakut Leivokset Leivonnaiset leivonta Makea leivonta manteli Reseptit Sokeriton sokerittomat herkut vadelma runebergin

Lue koko juttu täältä »

Sweet Food O´Mine on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »