Parhaat Ruokablogit

Sweet Food O´Mine

Pastagratiini tomaattipestolla ja jauhelihalla

20 Syyskuu 2021

Kaupallinen yhteistyö: URTEKRAM Meillä syödään arkena aika paljon pastaa ja erityisesti Urtekramin pastoja. Tässä jakamassani reseptissä käytin Urtekramin Conchiglioni pastaa. Se on kivan kuperaa pastaa, joka sopii täydellisesti juuri tällaiseen gratiiniruokaan. Pienet kuperat ”taskut” keräävät sopivasti herkullista kastiketta sisäänsä ja ovat näin ollen täydellisiä suupaloja. URTEKRAM Pasta Conchiglioni on valmistettu 100-prosenttisesti durumvehnästä ja paikallisesta Dolomiittien lähdevedestä Pastificio Felicetti ‑pastatehtaalla, joka on perustettu vuonna 1908 Predazzoon, Val di Fiemmen sydämeen Dolomiittien vuoristoon.

gratiini Liha Pääruoat pasta Pasta ja spaghetti pesto Reseptit urtekram

Lue koko juttu täältä »

Sweet Food O´Mine on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »