Parhaat Ruokablogit

Sokerivaltakunta

Aidot Ranskalaiset briossit

10 Helmikuu 2020

Kaupallinen yhteistyö Lejos Oy En ole koskaan ennen tehnyt briossia kotona, joten nyt, kun minulla oli kädessä Hungry Chef Ranskalaistyyppinen vehnäjauho heti tuli mieleen leipoa jotain ihana, vaaleaa ja ranskalaista. Päätin tehdä briossileipää. Aitojen briossien salaisuus piilee taikinan nesteessä. Minulla oli mieletön onni, että kondiittoriopiskelussa opettajani oli aito ranskalainen leipuri, jonka perheessä oli oma leipomo Ranskassa satoja vuosia. Mies tuli Suomeen rakkauden perään ja nykyään opettaa suklaa- ja leipomosalaisuuksia.

featured leipä leivonta Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

Sokerivaltakunta on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 2 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »