Parhaat Ruokablogit

Sokeriperho

Valkosuklaa-marjajuustokakku

29 Huhtikuu 2017

Senni toivoi synttärikakuksi marjaisan hyydykekakun ripauksella valkosuklaata. Olen jo aikaisemmin tehnyt tällä ohjeella kakkuja, joten tiesin, että se toimii. Alkuperäinen ohje löytyy ihanasta blogista nimeltään Pienet herkkusuut. Hieman ohjetta muutin; pohjan tein Digestive kekseistä (voin ja keksien suhde oli 150 g keksejä ja 60-70 g voita). Marjatäytteeseen laitoin liivatelehtiä yhden enemmän eli 4 lehteä, koska käytin pakastemarjoja.

Hyydytetyt kakut

Lue koko juttu täältä »

Sokeriperho on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 5 Heinäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »