Parhaat Ruokablogit

SILLÄ SIPULI

Sitruunainen ja yrttinen broileri-kikhernepata

10 Maaliskuu 2019

Meillä syödään tosi harvoin kanaa tai broileria. Se johtuu siitä, että tyttäremme ei pidä sen mausta lainkaan. Lapsemme nirsoilevat kieltäytymiseen asti niin harvoista ruuista (toinen on munakoiso ja toisella risotto), että olemme tämän sallineet. Silloin kun meille muille tehdään jotain luomubroilerista, tyttäremme lautaselle nostetaan linssejä, papuja tai kikherneitä proteiiniksi. Siksi ilostuin kovasti kun näin Viikonloppukokin blogissa tämän reseptin, joka yhdisti broileria ja kikherneitä.

*kana/kukko/broileri Pataruoat

Lue koko juttu täältä »

SILLÄ SIPULI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »