Parhaat Ruokablogit

SILLÄ SIPULI

Mukulaselleriä alku-, pää- ja jälkiruuaksi

17 Joulukuu 2018

No, ehkei ihan otsikon mukaisesti läpi aterian ja toisaalta taas miksei. Juuri- eli mukulaselleri taipuu erilaisiin tekstuureihin ja makuyhdistelmiin niin mukavasti, että siihen tuskin pääsisi kyllästymään vaikka söisi sitä läpi useamman ruokalajin kokonaisuudenkin. Olen nostanut tähän juttuun Satokausikalenterin haastamana vanhoja juttujamme mukulaselleristä vuosien varrelta. Meille mukulaselleri on maistunut loistavasti niin lisukkeena kuin lautasen pääelementtinäkin. Parhaimpia yhdistelmiä ovat olleet metsäiset ja juurevat maut - sienet, riista ja poro.

*mukulaselleri alkupala kasvisruoka

Lue koko juttu täältä »

SILLÄ SIPULI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »