Parhaat Ruokablogit

Savusuolaa

Keväinen parsa-lohipiiras eli galette

14 Toukokuu 2018

En ole mikään himoleipoja, mutta syksyllä löysin mämmikourilleni sopivan piirakan eli galetten, jonka täytin tuolloin kirsikoilla ja luumuilla. Tässä kuninkaan piiraaksi kutsutussa leivonnaisessa on maailman yksinkertaisin pohja. Sitä ei kohoteta, joten pelkoa lässähtämisestä ei ole. Pohja ei kuitenkaan ole kurkkuun takertuvaa, mautonta murua. Siitä pitää huolen runsas rasva.

Alkuruoat ja pikkupurtava galette lohipiirakka parsa-lohigalette parsa-lohipiirakka parsapiirakka Reseptit

Lue koko juttu täältä »

Savusuolaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 19 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »