sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
27 Lokakuu 2019
Tämä vuosi on ollut yksi huonoimmista sienivuosista mitä muistan, vaikka muualla sieniä ilmeisesti onkin ollut. Olen sentään saanut suppilovahveroita muutamaan ruokaan ja joulun sienisalaattiin, ja vähän vietyä kummilleni. Yhtenä päivänä tein sopivan kokoisen keiton itselleni: pari kourallista suppilovahveroita (tai n. 1½ dl paistettuja ja pakastettuja suppiksia) öljyä/voita 1 sipuli 1 porkkana karkeasti raastettuna suolaa ja pippuria 3 dl hyvää lientä (minulla kyyhky-) pala tuoretta inkivääriä raastettuna 1 kaffir-limen lehti pala sitruunaruohoa vähän murskattuna 1 chili vähän pilkottuna (tai maun mukaan) ½ tl korianterinsiemeniä Perkaa suppilovahverot, paista pannulla niin että nesteet haihtuvat (tai käytä käytä valmiiksi paistettuja ja...
sauvajyvänen on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien