Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Tattirisotto: takuuvarma vinkki herkkutatin tunnistamiseen ja resepti, jolla onnistut

29 Elokuu 2021

Tattirisotto oli tyttäreni ensimmäinen ajatus, kun ensimmäinen pulleajalkainen herkkutatti jäi haaviimme nuuksiolaisen kuusen alta. Tämä on ainakin somen perusteella ollut uskomaton herkkutattivuosi. Katselin kadehtien feedini sienivirtaa, sillä omat vakiopaikkani ovat kaukana Etelä-Savossa. Sitten lasten isovanhemmat tulivat kylään, ja niin pappa kyyditsi minut ja esikoisen Oikeille Sienipaikoille. Ja niin vain saimme kuin saimmekin sadon, josta herkuttelimme monena päivänä.

Reseptit Risotot sienet tatti

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »