Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Syyssalaatti: jotain paahdettua, jotain vihreää, jotain raikasta ja jotain rapeaa. Plus miksi minä suosin luomua

20 Lokakuu 2021

Kaupallinen yhteistyö: Luomumerkki ja Pro Luomu Olen suosinut luomua vuosia. Juttujani pidempään seuranneet tietävät, kuinka ruoanlaittoni lähtee liikkeelle raaka-aineista ennemmin kuin tietyistä resepteistä. Menen kauppaan, katson mikä kasvis näyttää hyvältä, ostan sen ja käytän kokonaan. Luomuhistoriani alkoi kiinnostuksesta eläinten oloihin. Luomutuotannossa eläimillä oli enemmän vapautta, ja niinpä sijoitin jo opiskeluaikoina 2000-luvun alussa luomujogurttiin, -maitoon ja -kananmuniin, vaikkei se kovin tavallista siihen aikaan ollutkaan (= pidettiin hihhulointina).

punajuuri Reseptit Salaatit sesonki Syksy

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »