Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Suppilovahverotahna: taivaallinen umamipommi leivän päälle, ja se valmistuu äkkiä

15 Lokakuu 2021

Suppilovahverotahna on ulottuvillasi, kun saat metsästä litran suppilovahveroita. Mutta mitä se siis on ja miten sitä syödään? Rakastan syödä erilaisia tahnoja leivän päällä, ja sienistä saa erityisen herkullista. Mikä umami ja mikä maun syvyys! Ensimmäisessä kirjassani (vuodelta 2014) on kantarellitahnan resepti, ja suppilovahverotahnan reseptin olen jakanut joskus Instagramin puolella.

KASVIS Reseptit sesonki sienet tahnat

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »