Parhaat Ruokablogit

Satu Koivisto

Kurpitsarisotto: paahda myskikurpitsa uunissa ja saat parasta. Helpot paahtamisohjeet + resepti!

11 Helmikuu 2021

Kurpitsarisotto on esiintynyt viime aikoina monta kertaa ruokalistallamme, sillä kaupasta on kotiutunut useampikin myskikurpitsa ja lapset rakastavat risottoja. En ole vielä kohdannut asiaa, jota heille ei voisi syöttää risoton muodossa. Aivan aluksi varoitus: kurpitsarisotto ei valmistu ihan hetkessä, sillä tämä kasvis kannattaa aivan ehdottomasti paahtaa uunissa. Tosin tässä on nyt loistava mahdollisuus tutustua flowkeittiö-ajatteluuni käytännössä: Kun tulet kaupasta, ota hetki aikaa ja käsittele koko kurpitsa yhdellä kertaa: paloittele, paahda uunissa ja soseuta. Soseen sitten voit pakata lasirasioihin ja nostaa jääkaapiin esivalmistelulohkollesi tai tietenkin pakastaa osan.

arkiruoka Reseptit Risotot

Lue koko juttu täältä »

Satu Koivisto on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Elokuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »